Hos RengøringsGruppen Danmark, udfører vi vinduespolering for enhver virksomhed. Vi tilbyder alle former for vinduespolering hvor vores kendetegn er kvalitet, effektivitet, service og engagement på højt plan. Vi tager os både af den løbende vinduespudsning og de helt store opgaver med afrensning af karme.

Vores vinduespudsere er veluddannede og top professionelle vinduespolerere med mange års erfaring. Vi udfører vinduespolering med kvalitet og efterlader altid virksomhedens vinduer pudset og vindueskarme aftørret.

Vi påtager os gerne store såvel som mindre opgaver og har kunder fra Helsingør til Roskilde og Næstved – altså hele Sjælland. Vi udfører alt inden for vinduespolering for virksomheder heriblandt:

– Virksomheder og kontorer
– Hotel- og restaurationsbranchen
– Stat, amter og kommuner (herunder rådhuse, skoler, plejehjem og institutioner)
– Forretninger og supermarkeder
– Afrensning efter håndværkere og nybyggeri

Bliv kontaktet

Mange fordele ved fast aftale af vinduespolering

Enhver virksomhed har sin egen kultur og individuelle behov og ønsker om service. Det har vi mange års erfaring med at imødekomme. Vi er specialister i at udvikle løsningsforslag inden for vinduespolering og rengøring generelt, som imødekommer virksomhedens eller institutionens behov og ønsker. Derfor tager vi altid udgangspunkt i en serviceplan, inden vores vinduespudsere går i gang. Det er der mange fordele ved.

Vi løser enhver opgave med samme grad af professionalisme og fleksibilitet, hvilket gør os super effektive både i opstart og når vinduespoleringen kører sin gang hos vores kunder. Et stigende antal kunder vælger i dag en Facility Service løsning, fordi det er enklere, bedre og billigere. Andre kunder foretrækker at bruge os som leverandør af erhvervsrengøring og vinduespolering.

Optimale metoder, produkter, materialer og sikkerhed

Når det kommer til vinduespolering, anvender vi altid de mest optimale metoder, produkter og materialer samt lægger vægt på sikkerhed. Derfor udføres vores vinduespolering altid i overensstemmelse med Arbejdstilsynets regler.

Vi sætter gerne en pakke for vinduespolering med frekvenser sammen, som dækker din virksomheds eller institutions behov. Vores mange års erfaring er din garanti for vinduespolering med kvalitet på højt plan.

Få et uforpligtende tilbud

Har du udfordringer med beskidte vinduer, som du gerne vil have løst og vil du gerne sætte en fast aftale i stand, kan du med fordel ringe til vores salgsansvarlige Alexander Franck på 31 10 67 67 eller på e-mail af@rengr.dk. Vi giver en uforpligtende snak og selvfølgelig også et gratis tilbud på netop din opgave. Vi står til rådighed for enhver virksomhed på Sjælland.

Alexander Franck - Kontakt for facility service og rengøring

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button