I en travl hverdag på et kontor, kan det være svært at holde styr på de mest basale ting som toiletpapir, kaffe, håndsæbe, viskestykker osv. Fornødenheder, som der skal være styr på, men som ofte smutter fordi tiden på kontoret er knap og kan bruges bedre.

Få styr på hverdagen med supply service

Drop besværet og undgå de irriterende situationer, hvor tingene mangler. Lad RengøringsGruppen Danmark stå for indkøb og levering af de basale driftsartikler, der får hverdagen på kontoret til at forløbe gnidningsfrit. Vi står blandt andet for indkøb og levering af:

  • Hånd- og opvaskesæbe
  • Opvasketabs
  • Opvaskebørster
  • Viskestykker og karklude
  • Toiletpapir og køkkenruller
  • Håndklæder og håndklædepapir

Listen er lang og fortsætter derudaf, hvis I har andre ønsker eller behov. You name it, vi sørger for det.

Bliv kontaktet

RengøringsGruppen Danmark er en totalløsning

Hos RengøringsGruppen Danmark har vi en mission om at hjælpe virksomheder med at gøre hverdagen så let som muligt, rundt om på landets kontorer. Derfor tilbyder vi også en række andre services til virksomheder, udover vores supply service. Vi tilbyder professionel erhvervsrengøring, der sikrer at jeres kontor står knivskarpt, når i møder ind. Skulle i have brug for vinduespolering eller ejendomsservice stiller vi også gerne op.

Alexander Franck - Kontakt for facility service og rengøring

Kvalitets- og miljøpolitik

Uanset om I skal bruge supply service, rengøring, vinduespolering eller andet, er dét at overlade opgaverne til en ekstern samarbejdspartner altid en tillidssag. I skal kunne stole på at driftsartiklerne bliver leveret til tiden, kontoret er rengjort professionelt eller vinduerne er fuldstændig klare. Derfor er alle vores medarbejdere hos RengøringsGruppen Danmark underlagt en kvalitetspolitik, der skal sikre at de ydelser vi tilbyder, lever op til nødvendige standarder. Derudover ønsker vi at gå forrest i kampen mod belastningen af vores klima. Vores klimapolitik foreskriver at vi kun bruger miljøvenlige og -skånsomme rengøringsprodukter, ligesom vi hele tiden arbejder på at reducere vand- og kemikalieforbrug mest muligt.

Kontakt os i dag og lav en aftale om supply service

Har I brug for supply service eller har I lyst til at høre mere om hvordan ordningen fungerer i praksis, så kontakt os allerede i dag. Vi tager en snak om jeres ønsker og finder i fællesskab den bedste løsning, så I kan bruge hverdagen på kontoret på netop dét, der er vigtigt for jer. Vi kan kontaktes på telefon 702 702 41 eller på e-mail info@rengr.dk, ligesom I kan udfylde kontaktformularen her på siden.

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button