Hos RengøringsGruppen Danmark har vi i flere år haft ansvaret for skurvognsrengøring samt klargøring af mandskabsvogne, kontorvogne, letvogne mm. hos blandt andre Europas største materieludlejer.

Som konsekvens af stor kundetilfredshed og en naturlig udvikling af virksomheden er vi nu klar til at udvide vore aktiviteter til også at omfatte ekstern skurvognsrengøring på arbejdspladser. Vi tilbyder derfor vores rengøringsservice til absolut konkurrencedygtige priser. Vi er specialister i at udvikle løsningsforslag, der imødekommer virksomhedens eller institutionens behov og ønsker.

Bliv kontaktet

Rengøring af skurvogne og kontorvogne efter behov

Når det kommer til skurvognsrengøring har vi en serviceplan, der fungerer som en arbejdsplan og instruktion for vores medarbejdere. Dette sikrer, at de altid ved hvornår og hvad, der skal gøres for den enkelte skurvogn eller kontorvogn. Serviceplanen tager højde for individuelle ønsker og sikre den systematik og høje kvalitet, som kendetegner os hos RengøringsGruppen Danmark.

Vores medarbejdere følger i det daglige arbejde altid den aftalte serviceplan for skurvognsrengøring, der naturligvis revideres med faste mellemrum, så vi er sikre på, at alt fungerer optimalt og tilfredsstillende.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i en serviceplan, når vi står for skurvognsrengøring. Det er der mange fordele ved.

Vores skurvognsrengøring består bl.a. af følgende (hyppighed efter aftale):

– Borde tørres af og stole sættes op
– Bænke foran skabe tørres af
– Affaldsspande tømmes
– Fejning af gulve
– Rengøring af vask/WC
– Vask af gulv
– Opfyldning med papirhåndklæder, toiletruller, sæbe samt

Effektiv og miljørigtig skurvognsrengøring

Som professionelt rengøringsfirma er vi meget opmærksomme på sundhed og miljøbeskyttelse. Derfor anvender vi kun miljørigtige produkter, som til en enhver tid lever op til gældende love og regler. Vi oplever, at vores kunder også stiller krav om at skåne miljøet. Samtidig ønsker de den høje grad af hygiejne og kvalitet i rengøringen, som kendes fra traditionelle rengøringsprodukter.

Miljømærkede produkter er i dag lige så gode og effektive som traditionelle produkter, som de med fordel kan erstatte.

Som en del af vores serviceplan for skurvognsrengøring planlægger vi altid produkt valget i dialog med hver enkelt kunde, så rengøringsprodukterne matcher kundens ønsker og tager hensyn til både mennesker og miljø.

Snakken er uforpligtende

Står du med en skurvogn eller kontorvogn, der trænger til en omgang rengøring, kan du med fordel ringe til vores kundechef Alexander Franck på
31 10 67 67 eller på mail af@rengr.dk. Vi giver en uforpligtende snak og selvfølgelig også et gratis tilbud på skurvognsrengøring. Vi står til rådighed for enhver virksomhed på Sjælland.

Alexander Franck - Kontakt for facility service og rengøring
© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button