Har du behov for hjælp til rengøring af tæpper, stole eller andre møbler for din virksomhed, institution eller kirke? Som professionelt rengøringsfirma har vi specialiseret os i rengøringsservice. Vi er eksperter i erhvervsrengøring, hvor vi tilbyder skræddersyede løsninger til vores kunder. Er der kommet pletter på et af dine tæpper eller en af stolene i dit mødelokale, løser vi problemet med vores professionelle møbelrens. Der er ikke de pletter, som vi ikke kan komme til livs, når du bestiller rengøring af tæpper, stole eller andet inventar hos os.

Rengøring af møbler kan spare dig penge

Det kan nemt blive en dyr affære at skulle ud at købe nye møbler til din virksomhed. Overvejer du at udskifte en stol eller et tæppe, fordi der er kommet en plet eller to derpå, er vores rengøring et oplagt alternativ.

Sætter du os på en opgave med rengøring af tæpper eller stole, kan du være sikker på, at vi på effektiv og miljøvenlig vis får dine møbler til at tage sig godt ud igen. Vi kan få bugt med selv de mest genstridige pletter, så dine møbler igen kommer til at fremstå præsentable og indbydende.

Bliv kontaktet

Alsidig rengøring af tæpper og rens af stole

Vi påtager os enhver rengøringsopgave i erhvervsregi, og du kan ikke alene få os til at rense dine stole eller dine tæpper. Vi kan også hjælpe dig med at holde dit kontor eller din institution ren i det daglige.

Har du haft håndværkere på besøg eller er der kommet nogle slemme pletter på dine tæpper? Rengøring af stole, vinduespoleringgulvvask og alle andre typer af rengøring hører under vores kasket, og der er ikke den rengøringsopgave, der er for stor eller for lille til os.

tæppe ikon - rengøring af tæpper, rengøring af møbler

Lad os stå for rengøring af dine møbler

Trænger møblerne til en kærlig hånd, kan du med fordel ringe til vores kundechef, Alexander Franck, på telefon 31 10 67 67 eller skrive en mail til af@rengr.dk. Vi giver en uforpligtende snak og selvfølgelig og et gratis tilbud på rengøring af tæpper, stole og andre møbler. Vi står til rådighed for enhver virksomhed på Sjælland.

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button