Lyder præsentable og rene gulve som noget for din virksomhed? Som professionelt rengøringsfirma tilbyder vi rengøring til virksomheder og institutioner fra Helsingør til Roskilde og Næstved – kort sagt, på hele Sjælland. Vi tilbyder ikke alene rengøringsservice til vores kunder, men vi kan også tilbyde dig en polishbehandling af gulve. Denne type af overfladebehandling efterlader dine gulve skinnende rene og nemme at rengøre.

Hvad er en polishbehandling af gulve?

Polish er en effektiv overfladebehandling af gulve, som efterlader gulvet særdeles modstandsdygtigt over for skidt og snavs. Med en polishbehandling af gulve, får du et skinnende og glansfuldt udtryk, samt du kan være sikker på, at de vil fremstå præsentable lang tid efter en enkelt gulvbehandling.

En solid polishbehandling af gulve går ind og beskytter gulvet, så det er sværere for skidt og snavs at trænge ind. Når der er behov for rengøring, er det særdeles nemt at moppe gulvet med en fugtig eller sågar tør klud.

Når vi behandler dine gulve med polish, lægger vi altid ud med at nulstille gulvene med maskinel kraft. Det gør vi for at sikre dig et godt og holdbart resultat. Først når gulvene er helt rene og fri for snavs, foretager vi vores polishbehandling, der nærmest fungerer som en forsegling på gulvet.

Bliv kontaktet

Rene og skinnende gulve tager sig godt ud

Når du driver en virksomhed, er det vigtigt, at dine lokaler tager sig godt ud. Med gulve, der har gennemgået en polishbehandling, er det nemt for dig at sikre, at du altid har rene og præsentable gulve.

Vi tilbyder polishbehandling af gulve for:

– Linoleumsgulve
– Vinylgulve
– Flisegulve

Hvis virksomhedens gulvtype ikke fremgår ovenfor, skal du ikke tvivl. Giv os et kald – vi kan sikkert udarbejde en effektiv løsning til dig alligevel.

Vi gør dine gulve som nye

Trænger gulvet i virksomheden til en kærlig hånd, kan du med fordel ringe til vores kundechef Alexander Franck på 31 10 67 67 eller på mail af@rengr.dk. Vi giver en uforpligtende snak og selvfølgelig også et gratis tilbud på polishbehandling af gulve. Vi står til rådighed for alle virksomheder på Sjælland.

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button