Vi passer på miljøet

Markedet er fyldt med rengørings- virksomheder og forskellen mellem god rengøring og det modsatte bliver større og større.

RengøringsGruppen Danmark sætter en ære i at være kendt som en troværdig leverandør af rengørings- og serviceydelser, der kan anbefales virksomheder og mennesker imellem.
Som følge heraf udgør kunder, som vi har fået på anbefaling, en stadigt større del af vores portefølje.

RengøringsGruppen Danmark har omfattende erfaring med rengøring af bygninger, som har specielle behov og høje kvalitetskrav.
Denne erfaring bruger vi aktivt hos alle vore kunder til at skabe det bedste indeklima og arbejdsmiljø.

Miljøpolitik

Vi har udarbejdet en officiel Miljøpolitik, som er gældende for hele virksomhedens indsats på området for globalt miljø samt arbejdsmiljøet for vore medarbejdere.
Såfremt du måtte ønske at modtage vores Miljøpolitik, kan disse rekvireres i elektronisk form (PDF) ved henvendelse til: af@rengr.dk

Miljøcertificeringer

RengøringsGruppen Danmark arbejder målbevidst for at være blandt Danmarks førende rengøringsvirksomheder med en grøn profil.
Som det fremgår af de foregående sider, tillægger vi en ansvarlig holdning til det globale miljø afgørende vægt, hvilket betyder, at vi konstant analyserer vores eget arbejde i relation til miljøbelastningen.

I samarbejde med vore leverandører udvælger vi således altid de mest miljøskånsomme rengøringsmidler og en metodik, som reducerer både vand- og kemiforbrug i væsentlig grad.

Vi udvælger vore leverandører bl.a. på baggrund af deres objektive indsats for globalt miljø og arbejds- miljøet.
Vore leverandørers indsats på miljøområdet skal kunne krediteres med certificeringer fra offentlige instanser, herunder f.eks. DS/ISO 9001, DS/ISO 14.001, EMAS samt Den Grønne Smiley fra Arbejdstilsynet.

Bliv kontaktet

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button