Kvalitet skal fastholdes og udvikles

Markedet er fyldt med rengørings- virksomheder og forskellen mellem god rengøring og det modsatte bliver større og større.

RengøringsGruppen Danmark sætter en ære i at være kendt som en troværdig leverandør af rengørings- og serviceydelser, der kan anbefales virksomheder og mennesker imellem.
Som følge heraf udgør kunder, som vi har fået på anbefaling, en stadigt større del af vores portefølje.

RengøringsGruppen Danmark har omfattende erfaring med rengøring af bygninger, som har specielle behov og høje kvalitetskrav.
Denne erfaring bruger vi aktivt hos alle vore kunder til at skabe det bedste indeklima og arbejdsmiljø.

Kvalitets­sikringssystem

Vort kvalitetssikringssystem er funderet i intentionen om at fastholde og udvikle kvaliteten på et vedvarende, højt niveau. Dette sikrer vore kunder ensartet, høj kvalitet med sikkerhed for kontinuitet, kvadratmeter for kvadratmeter, dag for dag.

Alle væsentlige aspekter i vort kvalitetssikringssystem er beskrevet i denne Kvalitetsmanual, som bruges internt i vort uddannelsessystem samt eksternt til at beskrive kvalitetssikringen i RengøringsGruppen Danmark.

Kvalitetsmanual

Vi har udarbejdet en officiel Kvalitetsmanual, som er gældende for hele virksomhedens indsats på området for globalt miljø samt arbejdsmiljøet for vore medarbejdere.
Såfremt du måtte ønske at modtage vores Kvalitetsmanual, kan disse rekvireres i elektronisk form (PDF) ved henvendelse til: af@rengr.dk

Bliv kontaktet

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button