Hos RengøringsGruppen Danmark får du professionel kontorrengøring med en solid serviceplan. Vi ved at alle opgaver er forskellige og ikke en virksomhed er ens. Vi tager udgangspunkt i kultur og individuelle behov samt ønsker om kontorrengøring. Alt dette har vi mere end 20 års erfaring med at imødekomme. Vi er eksperter i at udvikle løsningsforslag, som imødekommer kontoret og resten af virksomhedens ønsker samt behov.

Vi udfører kontorrengøring i Køge og på resten af Sjælland. Alt fra Hørsholm, Herlev og Roskilde til Næstved og Slagelse.

Naturligvis tilbyder vi kontorrengøring for enhver virksomhed på hele Sjælland. Ønsker du et tilbud, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 31 10 67 67 eller mail af@rengr.dk.

Bliv kontaktet

Gratis opstartsrengøring – spar minimum 1.500 kr.

Når du indgår en aftale omkring kontorrengøring eller anden erhvervsrengøring, sikrer vi som det første, at din virksomhed eller institution er skinnende og pletfri. Dette gør vi gennem vores gratis opstartsrengøring. Her sparer du som minimum 1.500 kr. ved indgåelse af en aftale for kontorrengøring i Køge eller på resten af Sjælland på minimum 6 måneder.

bobler til erhvervsrengøring, kontorrengøring og rengøring

Serviceplan til industrirengøring og butiksrengørings ved kontorrengøring

En serviceplan fungerer som en arbejdsplan og instruktion for vores medarbejdere, der altid ved hvornår og hvad, der skal gøres i de enkelte lokaler. Serviceplanen tager højde for individuelle ønsker og sikre den systematik og høje kvalitet, som kendetegner os som rengøringsfirma. Vores medarbejdere følger, i det daglige arbejde, altid den aftalte serviceplan for erhvervsrengøring, der naturligvis revideres med faste mellemrum, så vi er sikre på, at alt fungerer optimalt og tilfredsstillende. Derfor tager vi altid udgangspunkt i en serviceplan når vi gør rent, hvad enten det er for butikker, hospitaler, kontorer eller andet industri.

Miljørigtigt kontorrengøring

Hos RengøringsGruppen Danmark er vi yderst opmærksomme på miljøbeskyttelse og sundhed. Vi anvender derfor udelukkende miljørigtige rengøringsprodukter, der lever op til de gældende love og regler som er inden for rengøring.

Oftes oplever vi også at vores kunder stiller krav om at skåne miljøet. Samtidig ønsker de den høje grad af hygiejne og kvalitet i kontorrengøringen, som kendes fra traditionelle rengøringsprodukter.

Miljømærkede rengøringsprodukter er i dag lige så effektive som traditionelle produkter – som de med fordel kan erstatte. Vi bruger derfor den tyske leverandør Kiehl, der er blomstermærket og brugervenlig for vores medarbejdere.

I vores serviceplan kan du bl.a. vælge hvilke rengøringsprodukter du foretrækker på kontoret. Dette sikrer rengøringsprodukterne matcher dine ønsker og tager hensyn til både mennesker og miljø.

Kontakt os i dag

Trænger kontoret til en kærlig hånd, kan vi sammen finde en løsning i form af en fast aftale for kontorrengøring i Køge, Nordsjælland, Roskilde eller København. Du skal derfor være velkommen til at ringe til vores kundechef Alexander Franck på telefon 31 10 67 67 eller skrive til e-mail af@rengr.dk.

Alexander Franck - Kontakt for facility service og rengøring

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button