I Danmark er det blevet mere og mere almindeligt for virksomheder at få aftale omkring facility service. Med en aftale hos Rengøringsgruppen Danmark, samler du dele eller alle dine services hos en enkelt, professionel og troværdig leverandør.

Vi tilbyder facility service for virksomheder i alle størrelser, der ønsker at samle erhvervsrengøring, vinduespolering, og kantinedrift mv.

Gennemtænkt facility service

Inden du indgår en aftale omkring facility service, sørger vi for at udarbejde en nøjagtig plan for hvad der er behov for. Her imødekommer vi med glæder Jeres ønsker og behov.

Vores online kvalitetssystem og fleksible fremgangsmåder gør, at vores professionelle medarbejdere er super effektive, både i opstart og når rengøringen eller vedligeholdelsen kører sin gang. Med en facility service løsning hos os kan du bl.a. få hjælp til:

– Levering af papirvarer
– Måtteservice
– Planteservice
– Rengøring
– Vinduespudsning
– Græsslåning
– Kantinedrift i samarbejde med Jeres Marketenderi (se præsentationsvideo)
– Klargøring af mødelokaler
– Og meget mere

Skulle du have en specifik opgave, der ikke bliver nævnt i overstående liste, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible og altid klar på en udfordring hvad facility service angår.

Bliv kontaktet

Få hjælp i dagligdagen

Hvad angår facility service sørger vi altid for, at du får erfarne medarbejdere, der ved, hvordan specifikke opgaver løses til perfektion. Dette gør vi for at kunne sikrer kvalitet i højsæde i vores arbejde med facility service for Jeres virksomhed. For et uforpligtende tilbud kan du ringe til vores kundechef, Alexander Franck, på telefon 31 10 67 67 eller skrive på mail af@rengr.dk. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Faste aftaler og fair priser

Står du og har brug for hjælp i virksomheden, skal du ikke tvivle. Vores engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe jeres virksomhed. Vi løser enhver udfordring og sætter gerne en fast aftale i stand. Du kan med fordel ringe og book et uforpligtende møde med os.

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button