I Danmark er det blevet mere og mere almindeligt for virksomheder at få aftale omkring facility service i Køge og på resten af Danmark. Med en aftale hos RengøringsGruppen Danmark, samler du dele eller alle dine services hos en enkelt, professionel og troværdig leverandør.

Vi tilbyder facility services for virksomheder i alle størrelser, der ønsker at samle erhvervsrengøring, vinduespolering, og kantinedrift mv.

Gennemtænkt facility service

Inden du indgår en aftale omkring facility service, sørger vi for at udarbejde en nøjagtig plan for hvad der er behov for. Her imødekommer vi med glæder Jeres ønsker og behov.

Vores online kvalitetssystem og fleksible fremgangsmåder gør, at vores professionelle medarbejdere er super effektive, både i opstart og når rengøringen eller vedligeholdelsen kører sin gang. Med en facility service løsning hos os kan du bl.a. få hjælp til:

– Rengøring
– Vinduespolering
– Vicevært
– Måtte- og planteservice
– Udendørs arealpleje
– Kantinedrift
– Ejendomsdrift
– Receptionsservice
– Og meget mere

Skulle du have en specifik opgave, der ikke bliver nævnt i overstående liste, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible og altid klar på en udfordring hvad vores facility services angår.

Bliv kontaktet

ET NUMMER TIL ALT. DØGNET RUNDT.

Vi sørger altid for at du får erfarne medarbejdere, der ved, hvordan specifikke opgaver løses til perfektion. Dette gør vi for at kunne sikrer kvalitet i højsæde i vores arbejde med facility service for Jeres virksomhed.

ET NUMMER TIL ALT. DØGNET RUNDT.
+45 25 94 20 24

Alexander Franck - Kontakt for facility service og rengøring

Faste aftaler og fair priser på facility service

Står du og har brug for hjælp i virksomheden, skal du ikke tvivle. Vores engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe jeres virksomhed. Vi løser enhver udfordring og sætter gerne en fast aftale i stand. Du kan med fordel ringe og book et uforpligtende møde med os.

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button