Erhvervsrengøring med fordele

Erhvervsrengøring

Rengøring for virksomheder og institutioner

Erhvervsrengøring med en serviceplan er udgangspunktet for vores samarbejde med virksomheder og institutioner. Enhver virksomhed har sin egen kultur og individuelle behov samt ønsker om erhvervsrengøring. Alt dette har vi mere end 20 års erfaring med at imødekomme.

Vi er specialister i at udvikle løsningsforslag, der imødekommer virksomhedens eller institutionens behov og ønsker.

Vi udfører erhvervsrengøring i Køge og på resten af Sjælland for enhver virksomhed. Alt fra:

 • Butiksrengøring i Roskilde
 • Kontorrengøring i Hørsholm
 • Hospitalsrengøring i Herlev
 • Industrirengøring i Næstved
 • Og meget mere

Naturligvis tilbyder vi erhvervsrengøring på hele Sjælland. Ønsker du et tilbud, kan du uden tvivl kontakte os på telefon 31 10 67 67 eller mail af@rengr.dk.

medarbejder tørrer støv af

Effektivt og miljørigtigt erhvervsrengøring

Hos RengøringsGruppen Danmark er vi meget opmærksomme på sundhed og miljøbeskyttelse. Derfor anvender vi kun miljørigtige rengøringsprodukter, som lever op til de gældende love og regler der er inden for erhvervsrengøring.

Vi oplever, at vores kunder også stiller krav om at skåne miljøet. Samtidig ønsker de den høje grad af hygiejne og kvalitet i rengøringen, som kendes fra traditionelle rengøringsprodukter.

Miljømærkede produkter er i dag lige så gode og effektive som traditionelle produkter, som de med fordel kan erstatte. Derfor bruger vi den tyske leverandør Kiehl, som er blomstermærket og brugervenlig for vores medarbejdere.

Som en del af vores serviceplan for erhvervsrengøring planlægger vi altid valg af produkter i dialog med hver enkelt kunde, så produkterne matcher kundens ønsker og tager hensyn til både mennesker og miljø.

Få et bedre indeklima

Erhvervsrengøring af høj kvalitet er ikke blot med til at vedligeholde inventar, maskiner, faciliteter m.m. Det er i ligeså stor grad med til at skabe gode arbejdsforhold for dine medarbejdere. En kontorrengøring, industrirengøring el. lign. bidrager til et bedre indeklima, hvilket resulterer i mere tilfredse og produktive medarbejdere.

Vores innovative løsninger er med til at sikre et tilfredsstillende resultat hos hver eneste kunde. Uanset om du skal bruge en standard erhvervsrengøring i Køge, byggepladsservice eller noget helt tredje, står vi klar med professionelt mandskab. Vi sørger for at udarbejde et skræddersyet tilbud til jer, der tager udgangspunkt i netop jer.

Vores standarder for rengøring er tårnhøje, hvorfor vi altid stræber for at yde vores bedste. Med mange års erfaring inden for faget har vi prøvet kræfter med en lang række opgaver og udfordringer. Således skal du ikke bekymre dig, når vi kommer forbi til en erhvervsrengøring.

Inden vi igangsætter en erhvervsrengøring hos jer, tager vi en gennemgående snak omkring jeres situation. Ud fra jeres krav og ønsker sørger vi for at planlægge en effektiv rengøring, der efterlader jer med et skinnende resultat.

Vi ved hvor vigtigt det er, at jeres virksomhed ser flot og præsentabel ud på ethvert tidspunkt. Det er med til at signalere professionalisme og seriøsitet. Derfor gør vi også for en ekstra indsats, når I skal bruge en effektiv og grundig erhvervsrengøring.

Snakken er gratis – ring for et tilbud på erhvervsrengøring

Har du en udfordring, som du gerne vil have løst, eller vil du gerne sætte en fast aftale for erhvervsrengøring i København, Nordsjælland, Roskilde eller Køge, kan du med fordel ringe til vores kundechef Alexander Franck på telefon
31 10 67 67 eller skrive til mail af@rengr.dk. Vi giver en uforpligtende snak og selvfølgelig også et gratis tilbud på netop din opgave.

medarbejder Alexander

Kvalitet i alt vi gør

 • Effektivitet på højt niveau

  Rengøring med en serviceplan er udgangspunktet for vores samarbejde med virksomheder og institutioner om rengøring.

 • Miljørigtige produkter

  Vi anvender kun miljørigtige produkter, som lever op til de til enhver tid gældende love og regler.

 • Godt arbejdsmiljø

  RengøringsGruppen Danmark lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og løbende uddannelse af vores medarbejdere.

Kvalitet i alt vi gør

Effektivitet på højt niveau

Rengøring med en serviceplan er udgangspunktet for vores samarbejde med virksomheder og institutioner om rengøring.

Miljørigtige produkter

Vi anvender kun miljørigtige produkter, som lever op til de til enhver tid gældende love og regler.

Godt arbejdsmiljø

RengøringsGruppen Danmark lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og løbende uddannelse af vores medarbejdere.