Drop spildtiden og lad os klare de praktiske serviceopgaver der indgår i ejendomsservice, såsom rengøring, haveservice og gårdfejning til fordelagtige priser – så kan du bruge tiden på at gøre din forening endnu bedre.

Brug for professionel ejendomsservice?

Som seriøst rengøringsfirma står vi klar med en hjælpende hånd til alle foreninger og boligselskaber, der skulle have brug ejendomsservice. Om det er i Roskilde, Hørsholm Storkøbenhavn eller lignende har ingen betydning. Vi hjælper med ejendomsservice på hele Sjælland. Vi tilbyder alt fra rengøring til rydning af dødsbo til priser, som alle kan betale sig fra. Vi synes nemlig, at det er vigtigt, at du koncentrerer dig om det, der er vigtigt for dig – din forening/boligselskabs drift og fremgang.

Når det kommer til ejendomsservice tilbyder vi alt inden for:

– Hovedrengøring
– Haveservice
– Flytterengøring
– Trappevask
– Bortafskaffelse af affald
– Gade- og gårdfejning
– Rydning af dødsbo

Skulle du have en specifik opgave, som ikke er at finde ovenfor, er du stadig meget velkommen til at kontakte os. Vi er fleksible og altid klar på en udfordring hvad ejendomsservice og andet rengøring angår.

Bliv kontaktet

Du er i gode hænder hos os

Hvad angår ejendomsservice, sørger vi altid for, at du får erfarne medarbejdere, som ved, hvordan din specifikke opgave løses til perfektion. Det gør vi for at kunne sikre en god kvalitet i vores arbejde med ejendomsservice, som i sidste ende giver dig et tilfredsstillende resultat. Ligeledes er alle vores ansatte forsikrede, så skulle der mod forventning ske et uheld eller en skade under vores ejendomsservice, dækker vi naturligvis. Det eneste, du skal tænke på, er at optimere din forening på din egen måde.

Et bredt spektrum af kompetencer

Vi er stolte af vores alsidighed, og det er noget, som vi har tænkt os at beholde i mange år. Dertil er der ingen opgave inden for ejendomsservice og andet rengøring, der er for stor eller lille til os. Er der tale om en simpel opgave på et par timer, rykker vi glædeligt ud, ligesom vi har allieret os med andre dygtige fagfolk, når det gælder større projekter. Derfor skal du uanset omfanget af din opgave ikke tøve med at kontakte os. For ejendomsservice med engageret medarbejder kan du ringe til vores kundechef Alexander Franck på telefon 31 10 67 67 eller skrive på mail af@rengr.dk. Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde.

Faste aftaler og fair priser

Står du og har brug for ejendomsservice, skal du ikke tvivle. Vores engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe jeres boligselskab eller forening. Vi løser enhver udfordring og sætter gerne en fast aftale i stand. Du kan med fordel ringe og book et uforpligtende møde med os.

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button