Står du midt i – eller lige blevet færdig med – et byggeprojekt? Hvad enten det er i Roskilde, Hørsholm eller Næstved, så kan vi hjælpe med sublim byggepladsservice. Vi kører på hele Sjælland og sørger for, at du får samlet alle de rengøringsservices, du får behov for på byggepladsen – undervejs og efterfølgende. Vi hjælper med alt fra oprydning og rengøring af byggepladsen samt opfyldning/levering af materialer til oprydning og fejning af pladsen.

Hvad indebærer byggepladsservice?

Når det kommer til byggepladsservice, kan vi hos RengøringsGruppen Danmark hjælpe med et væld af opgaver. Vi har et mandskab med kompetencerne til at udføre den bedste form for service, til hvilken som helst byggeplads. Har du eksempelvis behov for en fast rengøringsaftale kan vi naturligvis hjælpe med det.

I samarbejde med dig sørger vi for, at skræddersy en løsning præcis efter dine behov og ønsker. Vi kan blandt andet hjælpe med:

– Opfyldning/levering af materialer (såsom papirvarer)
– Mandskabsudlejning
– Rengøring af skurvognsby
– Oprydning på byggeplads
– Støvsugning og fejning
– Løbende rengøring og vedligeholdelse
– Vinduespudsning af byggeriet
– rengøring før overlevering af byggeopgave.

Kort sagt, kan vi hjælpe med enhver form for vedligeholdelse og rengøringsservice for byggepladsen.

Specialister du kan stole på

Ved vores byggepladsservice sørger vi altid for, at byggepladsen lever op til alle lovpligtige krav i indretning og faciliteter. Før vi går i gang vurderer vi, hvilke maskiner der er behov for, så vi kan levere et perfekt resultat under hele forløbet.

Vores online kvalitetssystem og fleksible fremgangsmåder gør, at vores byggepladsservice er effektiv, både i opstart og i vedligeholdelse af byggepladsen. Så om du har brug for en totalløsning eller en enkelt byggepladsservice, kan du trygt stole på os til at leverer et skinnede resultat. Du kan kontakte vores kundechef, Alexander Franck på telefon 31 10 67 67 eller e-mail af@rengr.dk, hvor du kan få en uforpligtende snak og et godt tilbud på byggepladsservice.

Alexander Franck - Kontakt for facility service og rengøring

Bliv kontaktet

© Copyright - RengøringsGruppen Danmark | CVR: 33963564
Call Now Button